Waarom Elkatherm kiezen? Waarom Elkatherm kiezen? Waarom Elkatherm kiezen? Waarom Elkatherm kiezen? Waarom Elkatherm kiezen?
Waarom Elkatherm kiezen? Waarom Elkatherm kiezen? Waarom Elkatherm kiezen? Waarom Elkatherm kiezen? Waarom Elkatherm kiezen?
Waarom Elkatherm kiezen?
0 Review | Review toevoegen
Deze inertie-radiatoren bieden hetzelfde comfort als een klassieke tegelkachel: dankzij hun Chamotte kern geven ze lange-golf warmtestraling en dus een bijzonder gelijkmatige kamertemperatuur.

Artikelnummer

00000

Vraag offerte aan
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Elkatherm elektrische inertieradiatoren

Elkatherm inertieradiatoren zijn synoniem voor efficiënte elektrische verwarming. Ze staan bekend om hun kwaliteit en prestaties op het gebied van warmte en comfort en en voor een gezonde en stabiele warmte, ongeacht het volume van uw ruimte.In combinatie met zonnepanelen bieden uw ELKATHERM-radiatoren u de mogellijkheid om elektrische autonomie te bereiken en uw verwarmingsfactuur tot nul te herleiden. Maar ze zijn niet alleen synoniem voor comfort of efficiëntie maar het zijn eveneens intelligente radiatoren van de nieuwe generatie.

Met onze innovatieve elektrische radiatoren bieden wij individuele oplossingen waarmee u vandaag de dag kunt profiteren van onze technologie van de toekomst. Wenst u een radiator geschikt voor een badkamer, een  smalle kamerof grote woonkamer, in ons breed gamma radiatormodellen zal u zeker uw ideaal radiatorformaat vinden. De uitgebreid aantal opties laten u toe nog nauwer te vinden wat u zoekt, en de talrijke beschikbare afwerkingsmogelijkheden laten u toe de radiator te vinden die overeenstemt met uw esthetisch ideaal.

Zie bijlagen voor meer informatie

Vergelijking tussen inertie- en accumulatieradiatoren 
Is een Elkatherm echt interessanter dan een klassieke accumulatieradiator?

 1. Verbruik

  Dit is het voornaamste punt! Van alle soorten accumulatiestenen is het duidelijk dat geen enkel een beter rendement heeft dan het chamotte-materiaal waaruit de ELKATHERM verwarmingselementen zijn samengesteld. 

  Voor 1 UUR verwarmingscomfort verbruikt u gemiddeld slechts 15 tot 20 minuten elektriciteit !!

  In tegenstelling tot traditionele accu’s, verbruikt u enkel energie wanneer u deze nodig heeft!

  Accumulatoren laden ’s nachts op gedurende gemiddeld 8u, naargelang het ingesteld programma… Dankzij ELKATHERM verwarmt u enkel zoals u dat wenst, op het moment dat u dit nodig heeft …

 2. Nachttarief

  Vroeger was er echt een verschil tussen het dag- en nachttarief; Momenteel is dat steeds minder het geval! Sommige elektriciteitsleveranciers aarzelen zelfs niet langer om hetzelfde dagtarief aan te bieden zoals ’s nachts, het verschil is heel klein geworden…

 3. Gezellige gezonde warmte

  Geen ventilator in de ELKATHERM, dit betekent geen stofverplaatsing of zelfs vrijkomen van CO2 ! Dus voor uw gezondheid is ELKATHERM veel beter!

  De diffuse warmte is vergelijkbaar met die van een tegelkachel, veel aangenamer!

 4. Ruimtebesparing

  Terwijl uw accumulatoren veel ruimte innemen, biedt ELKATHERM zeer compacte afmetingen (8 cm).

 5. Prijs

  Met alle genoemde voordelen zou u kunnen denken dat ELKATHERM veel duurder is dan een traditionele accumulator! Welnee! We kunnen zelfs stellen dat ELKATHERM zelfs goedkoper is dan een accumulator

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.