Elkatherm inertieradiatoren zijn synoniem voor efficiënte elektrische verwarming. Ze staan bekend om hun kwaliteit en prestaties op het gebied van warmte en comfort en en voor een gezonde en stabiele warmte, ongeacht het volume van uw ruimte.

In combinatie met zonnepanelen bieden uw ELKATHERM-radiatoren u de mogellijkheid om elektrische autonomie te bereiken en uw verwarmingsfactuur tot nul te herleiden. Maar ze zijn niet alleen synoniem voor comfort of efficiëntie maar het zijn eveneens intelligente radiatoren van de nieuwe generatie.

Met onze innovatieve elektrische radiatoren bieden wij individuele oplossingen waarmee u vandaag de dag kunt profiteren van onze technologie van de toekomst. Wenst u een radiator geschikt voor een badkamer, een  smalle kamerof grote woonkamer, in ons breed gamma radiatormodellen zal u zeker uw ideaal radiatorformaat vinden. De uitgebreid aantal opties laten u toe nog nauwer te vinden wat u zoekt, en de talrijke beschikbare afwerkingsmogelijkheden laten u toe de radiator te vinden die overeenstemt met uw esthetisch ideaal.

Met het verwarmingssysteem ELKATHERM maakt u een uitstekende keuze. Alle toestellen zijn ”Made in Germany“ en hebben het VDE certificaat als bewijs voor het hoogste veiligheidsniveau. Daarenboven zijn al onze verwarmingen voorzien van het energielabel A++, dit staat voor een bijzonder hoge energie-efficiëntie. Met ELKATHERM speelt u op veilig - en dat geldt ook voor de kwaliteit. Zo bieden wij u bijvoorbeeld op de chamottekern een fabrieksgarantie van 25 jaar.
 
 
 
 
 
 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

 

  1.  
 
 
 
 
 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te optimaliseren.
Accepteer geselecteerde cookies