De SL-serie (verticale radiatoren) is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de badkamer of in de gangen. Net als alle andere ELKATHERM-modellen wordt hij gekenmerkt door een grofkern en een hoogwaardige epoxycoating, waardoor hij optimaal bestand is tegen water (beschermingsklasse: IP24).

De verticale opstelling zorgt ook voor een plaatsbesparende installatie. De SL-serie kan worden uitgerust met een handdoekrek (zie accessoires). Dit model past harmonieus in alle badkamerstijlen. Net als alle andere producten in ons assortiment is ook dit model verkrijgbaar in alle standaard RAL-kleuren.

Bedieningstypes : 

  • Bediening met ingebouwde handmatige 505 of programmeerbare 520 thermostaten.
  • Bediening vanop afstand via draadloze thermostaat: handmatige 716 of programmeerbare 712 in combinatie met één 714 ontvanger per radiator, met of zonder 701wifi router voor bediening via smartphone, tablet enz.
  • Voor het model 504 bevat de radiator geen thermostaat of ontvanger. De besturing gebeurt via bedrading langs verdeelkast of andere oplossingen.

Personalisatie :

Handdoekhouder (verschillende modellen), afwerking(vlakke voorplaat, glazen wand of pinturawand), kleur (bekijk lijst van beschikbare RAL kleuren).