ca. 5% meer rendement dankzij een betere regeling en door het verbeterde vermogen om warmte op te slaan.
ca. 20% besparing dankzij het moderne elektronische laadsysteem.
ca. X% besparing bij toekomstig gebruik van lastafhankelijke tarieven.

De warmteaccumulator Quantum VFE is de verwarming van morgen – al van bij de productie besteedt DIMPLEX aandacht aan duurzaamheid. Zo wordt overwegend gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals feoliet. Bovendien is de accumulator dankzij de geïntegreerde elektronica voorbereid op het verwarmen met hernieuwbare stroom in de toekomst.

Verstandig gebruik van groene stroom
Dankzij de ontwikkelingen in het kader van de energietransitie wordt steeds meer stroom opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen. Deze groei vereist echter ook een steeds grotere opslagcapaciteit. De slimme eigenschappen van de DIMPLEX Quantum VFE staan garant voor efficiëntie en kostenbesparing. De warmteaccumulator is klaar voor het slimme net (Smart Grid Ready) en is hierdoor ook klaar om gebruik te maken van de lastafhankelijke tarieven die energiebedrijven in de toekomst gaan toepassen. Dit bespaart kosten, zorgt voor een betere stroombenutting en maakt van de accumulator een veelzijdig talent bij de energietransitie.

De nieuwe generatie warmteaccumulatoren De Quantum VFE
Het toestel overtuigt niet alleen esthetisch. De DIMPLEX Quantum VFE biedt ultramodern verwarmingscomfort en u verwarmter 25 procent effectiever mee in vergelijking met oude toestellen. De electriciteitstarieven worden bepaald door de op dat ogenblik beschikbare hernieuwbare energie zoals zon en wind. Dit variabel prijstarief van de energieleveranciers zal in de toekomst nog meer mogelijkheden bieden om te besparen.

 
 
 
 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

 

 
 
 
 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te optimaliseren.
Accepteer geselecteerde cookies